myyskväll naoo!

hej! har myskväll med pappa och bror ikväll, mamma är ute och äter. vi ska äta gott, och typ se en film eller nåt. chill! var ett tag sen man var med familjen själv nu ^^

var i stallet innan, men tyvärr så red jag inte, för det blåste så mycket, och ninni är lite känslig.. men jag hoppas på ridning på måndag!

imon klockan halv tio kommer hanna pvk, hennes mamma och tilda troja, och hämtar mej här! :D vi ska till busfabriken, och sen äta på Max! fettkul! jag och hannapanna är inte så jätteofta heller, så det ska bli superkul! tror inte jag bloggar innan vi åker, eftersom det är ganska tidigt ( för mej xd ) men vi får se, annars hörs vi på eftermiddagen/kvällen.

men nu ska vi käkaaa, C ya!

 är han bäst eller bäst? hur högt som helst! :O <3


förlåt!

förlåt att jag inte har bloggat på länge, men det har varit ganska jobbigt nu med ''B'' oså.. saknar så jävla mycket.. :'( men ja, förlåt! kommer blogga så mycket jag kan nu när vi har påsklov, är ju ledig hela dagarna då! yay!

idag har jag inget speciellt på schemat, förutom att åka ut till Ninni. får se om jag rider, är ju fortfarande väldigt mycket ''ur form''.. xD haha, men jag kanske kan skritta o trava lite iaf. vill det. men jag hör av mej senare idag, ha en skön lördag babes!

 hej ^^


aprilcupen näästa/Otilia mobil


inget internet.../Otilia mobil


Handbollsupptagen..

Inte bloggat...
Lördag: Match - med 97/98
Söndag: Match - med 00/99
Måndag: Träning - med 96/97/98
Tisdag: Träning  - med 96/97/98
Onsdag: Match - med 96/97
 Snacka om tröööött! hihi :3 Lägger in lite bilder nu som jag tagit på Ludde + några till ;) <3
Idag ska jag bara ta det lungt och börja Packa lite för på måndag bär det av till Egypten!! ;D hihihi
Vi kanska ska byta header snart? men det får Nellie fixa, kan inte sånt... xd
/Otilia

 
 Målat naglarna

 Hihi Aw

 Aw



Min fiiiiiiiiina säng... När det är Kaos.

Gullenutt


ut med jenni och elliotpelliot!

hej! uppdaterar snabbt, ska ut med jenni och elliot nu, vi ska gå en liten runda, sen får vi se vad vi hittar på. men ni får ha det bra i det fina vädret :)


Skoooooolhandboll!

Varit på skolhandboll nu, Förlåt att jag inte bloggade igår.. glömde. :(( Träning straaax! Imon ska jag spela match med 96:orna! :o Neervöööös!
/Otilia



moa!

hej! snart ska jag va lite med moa, innan jag åker ut till stallet och hon till optikern. jag ska inte rida, för jag har ju haft lunginflammation.. :/ så jag åker ut lite senare och mockar, så hon inte behöver gå in jättetidigt när det är så fint väder.
skolan! på tekniken så gjorde jag, moa och ebba lite grejer till katrine, vi gjorde ett påskris med grenar och granris, målande det i olika färger, haha! xD och satte på snödroppar och krokusar! sen fick hon en blombukett med. kajsa gjorde en krans! dennis är verkligen schysst som låter oss göra såna saker xD haha!
men nu ska jag draaaaa, C ya!

P.S Hungerspelen, som jag, fanny och jennifer såg i söndags, var SUPERBRA!!!! jag ÄLSKAR den nu! den var verkligen asbra! ska definitivt köpa den sen ifall den kommer ut! den rekkommenderas starkt!! <3


lite blogg idag.. :/

hej! bloggar bara lite idag, vädret är så fint, och snart kommer hanna pvk hit! hon vill nog inte titta på när jag bloggar, och ikväll väntar massa plugg.. blä! skolan idag var okej, men tråkigt som vanligt, haha! men jag ska gå och möta henne nu, vi hörs imon!

P.S idag fyller min kanin zelma år!! :D supermånga grattis kramar och pussar till henne!!! <3 älskar dej lilla bumsan!

 lilla zelmapelma förra sommaren!


I'm off!

hej! förlåt föratt jag inte har bloggat idag, men vädret har ju varit såå fint, så jag har velat va ute, och jag antar att ni också har varit det, så ni kanske inte har läst här så mycket idag? hihi!

men nu drar jag för att se hungerspelen med fanny och jenni, berättar senare hur den var, hade!


Grillllllla!

Yes! Vi ska grillaaaaaaa! ' /Otilia

Matchhhhhh...

Matchen gick dåligt.. Vi förlorade med 21-12 eller nåt?... Nu ska jag gå ut och måla naglarna, fotade nyss ludde slänger in bilderna imon eller senare ikväll! /Otilia

Dag 12 - Min favorithögtid

Min favorithögtid är min födelsedag! jag har 3 anledningar: 1. för att det är på sommaren<3 2. för att man får mer presenter då ( jag iallafall ^^ ) 3. Jag älskar jordgubbstårta, och har alltid det på min födelsedag, hehe..

sen kommer självklart julen, det är såå mysigt! men min födelsedag slår den, men julen är såhäääääär nära ;)

 tycker jag är ganska brun där? Stolt** ;)

 yummy yummy!



Tuggummi är gott.. + svar på kommentar :3

Kom inte på nån bättre rubrik, Den får la duga! hihi Ska snart äta lite och sen titta på Gladiatorerna, om det fortfarande är på tv? :) Lite AAAFTEER ;D hiihi.. Ska sova sen , ska upp tidigt imon
 
svar på en fråga i mitt förra inlägg "Calippo<3":

Julia:
Grattis till vinsten!
Vilken sport?
Svar : Handboll! :D
/Otilia

Calippo <3

Heeeeeeeellu! Var nyss och spelade match! I börjar låg vi under med 3-9 eller nåt, sen taggade vi till rejääält! så vi vann med 23-15 :DD <3 Så nu sitter jag här i min säng och belönar mig sj med en isglass hihi
/Otilia

 misstolka inte

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

asså jag är på topphumör just nu! :D bortsett från att jag är trött och har ont i magen... men det vackra väädret gör mej så glaaad! thihi! sol och värme är det bästa som fiiinns! love till det<3

var i stallet innan, inte så jättejobbigt när jag väl var där, jag ville först inte gå in till ''hans'' stall, men gjorde det sen.. myste/klappade indra lite, sen kom moa ner med fingal, ( hennes farmors hund ) så jag och moa tog med dem ut på ängarna så de fick leka. de var heeeelt galna! haha! fingal var typ dödstrött efter fem minuter. blev oftast han som ramlade haha. vi var inte ute jättelänge eftersom fingal är ganska liten.
när vi kom till stallet gick hon till kristina och mamma hämtade mej. ganska skönt att ha varit i stallet nu ändå, var ganska jobbigt innan vi åkte ut.. saknad är så jobbigt..

nu sitter jag här och bloggar, och ska snart gå ut lite till zemlan! hihi! ikväll kommer trevik, vi ska grilla! woppaaa! såå gott! men jag får se om jag bloggar mej mer ikväll, annars hörs vi imon! pusshej!

 


.

Har lust att blogga, men har inget att blogga om... I-landsprobleeeeeeeeeem
/Otilia


Rubrik saknas.

God morgon! vaknade redan vid halv tio idag, tidiiiiigt. sen gick jag upp och käkade och snackade lite med moa, hon är i stallet så jag ska antagligen försöka dra mej dit.. vill helst inte egentligen, men jag tror det är bra om jag gör det.. <3 ikväll kommer fam trevik, det är elliots ägare, vi ska typ ''snacka lite om elliot'' xD, men jag hör av mej efter middag någon gång typ.


Tagga Match!

Match snart, eller vi ska sammlas snart :) hihi :3
När är det man ställer om klockan till sommartid, för det är väl snart? :o <3 Är DÖÖÖÖSTRÖÖTT! ska nog ta o slappa en stund, :)
/Otilia

Hiss/Diss

Hiss : SOOOOOOOOL




Ingen Diss.. :)
/Otilia


tjeeeena mannen!

orkar inte riktigt med 20 dagar osv ikväll, jag tror jag lägger bloggen åt sidan och chillar istället. jag är grymt trött, för jag och mamma var på klädhörnan och göstas innan, hittade inget på klädhörnan, eller bara ett par öronhängen, kanske sticker ner och köper dem någon dag om jag har lust. kanske innan/efter bion på söndag ^^ jag, fanny och jenni ska se hungerspelen på söndag, taggar så!

så nu ska jag kolla på en film med mamma, pelliot och zemlan ( xD ), hadet!


AAAAJ

har ont i magen, ätit massa choklad o.o Men är sugen på Sprite nu...
 
Vet vad Nellie har gått igenom nu dom senaste dagarna,Hennes bästa vän o allt :(, Ska stötta henne till 100% <3 Det är bara snacka med mig Nellsan om du vill! <3
/Otilia


Sommar o sooool <3

Jääätte varmt ute! Hade ute gympa i skolan idag, JÄTTESKÖNT! Älskar sol! det är 13 grader ute ;) hihi
Helt ok dag i skolan, det äääär ju Freedag! ^^<3 Imon är det match mot Nässjö och på Söndag så ska jag och Jessica kanske spela med dom små 00-99:orna för dom har inte fullt lag.. :/ Fast det blir ju lite kul för det är noog ganska lätt att möta sånna små :) Ska köpa glass nuuuu <3
/Otilia

Min nya Samsung galaxy W ;)

Jaa, min klädstil just nu.. Men inte i skolan :)

Smutsig spegel? , jag veeeeeeet

godmorgon.

sov bara till halv nio idag, kunde inte sova längre för hostan.. låg och läste en stund, sen gick jag upp och tog pencillin tabletten. tänkte bara blogga lite snabbt, för sen ska jag kolla på en av filmerna som mamma har lånat hem från jobbet ! tack!<3 jag uppdaterar mer oså i eftermiddag. planerar att gå ut lite sen eftersom det är så fint väder och jag känner mej lite piggare! :D men ni får hade sålänge!


Dag 11 - En bild på mej själv för ett år sen.

 ful, men ja, ungefär för ett år sen.
nu bloggar jag inte mer för kvällen. puss hörs imon.


R.I.P...

mist en vän som stått mej mycket nära de senaste 2-3 åren, saknar såå.. vill inte skriva mer om det just nu, ville bara säga att det är därför jag inte har bloggat nåt idag, och jag hoppas att ni förstår. får se om jag bloggar nåt mer ikväll, tveksamt. men ni får hade.


hellu

hej, har precis bloggat på ponnyplums, och nu ska jag blogga här. känner att det kommer bli mycket att hinna med sen när jag blir frisk och har skolan igen.. men det går nog! ska verkligen försöka iaf.
jag mamma och alfred åt kebab innan! gööttmooooooooos! fast jag åt inte så jättemycket, för jag mår typ illa då.. är ändå sjuk.. blä. ska bara chilla sen ikväll, inga bra tv-program som jag vet idag. men nu ska jag draoo, hade!


Glaaasss

Yes , idag på håltimman så åt jag CALIPPO SOLERO SHOTS <3<3<3<3<3<3<3 världens godaste glass, I promise! ;) Nää, men nu ska jag byta om tills barngympan ;)
/ Otilia

Träning ikväll ;)

Heej! Innan funkde inte mitt internet... Så jag kunde inte blogga! Sen så kan jag inte blogga på mobilen för den är en Android. Men men , JAG ÄÄR HÄR NU! xd ska på barngympa snart och sen ikväll är det träning, vilket det inte brukar vara för idag ska Mattias Hallberg träna oss ;) <3
/Otilia

otilia can't blooog ..

hej, otilia sa att deras internet inte funkar, så hon kan inte blogga.. och blogg.se appen finns ju bara på iphone, och hon köpte en samsung. men ni får nöja er med mej, jag är ju sjuk med, så jag kan blogga liite mer än vanligt, ifall jag inte mår bajs, då orkar jag inte.. 

lena ( min moster ) kom hit vid tre, och så gjorde hon, mamma och alfred våfflor. jag ville inte äta någon , tycker det är så fett med våfflor, och då mår jag illa nu när jag är sjuk, annars älskar jag våfflor! <3 vid ett-tiden åt jag och mamma middag, men jag åt bara lite makaroner och en köttbulle.. haha, sen sov jag i typ 2 timmar, skönt! nu ska jag kolla klart på filmen jag hyrde innan, kör på 20 dagar sen!

 miss da summer.. <3 väldigt dålig skärpa på bilden, men jag älskar smörblommor! :3


farmor & mollie is hereee

hej, farmor och mollie kom nyss hit! fick en tidning, sprite och läkerol av farmor! tack!<3 dom är ute och går nu, så jag passar på att blogga då. vi kanske hyr en film på tv:n när dom kommer tillbaka, chill! vet inte hur länge dom stannar, iallafall tills mamma kommer tror jag. men nu ska jag blogga på ponnyplums med, hade!


j ä v l a b a j s s k i t h e l v e t e.

ursäkta mina svordomar, men jag mår piss nu.. har fortfarande kvar den skiitjobbiga hostan, och 38.7 i feber.. bläääää.. har typ inte sovit något inatt känns det som, vaknade vid typ 3.00 och hostade och låg vaken en stund, sen vaknade jag igen vid 5, men somnade direkt igen, vaknade sen vid typ halv sju, o gick upp och tog hostmedicinen, men den hjälper typ inte.. sen somnade jag igen och vaknade för typ en halvtimme sen.

nu har jag precis käkat frukost, ska sätta igång ett solsidan avsnitt. sen kommer farmor vid typ 11, jag ska inte åka till dom och smitta både farmor och stig, så då kommer farmor hit lite istället. men nu ska jag blogga på andra bloggen med haha, http://ponnyplums.blogg.se . uppdaterar senare!


 


duscha?

hej, har jättetråkigt nu, pappa har inte kommit hem än.. ska nog gå och ta en dusch, känner mej inte så fräsh när jag typ har svettats hela dagen.. fast först måste jag ta en av farmors godaste jordnötskakor, för jag är hungrig, och dom kakorna är det godaste på jooooorden! I <3 THEM!


scream 1, check, nästa scream 4

hej! har precis kollat klart på scream 1, hittade den på datan bland gammal skit.. så jag såg den, och håller nu på att ladda ner scream 4, me loove it! har bara sett halva 4:an, så jag vill se resten meed.
imon, på förmiddagen tror jag, ska jag till farmor! :D ska bli såå kul att få lite ''omväxling'', och inte bara ligga hemma i denna skruttsoffan.. haha, så jag kan inte blogga då, men jag kan göra ett tidsinställt inlägg, just for u sweeties! men nu ska jag blogga lite på andra bloggen, hehe, http://ponnyplums.blogg.se ! /N

Dag 9 - Mitt drömbröllop

Mitt drömbröllop ska vara i en fin kyrka, och jag ska ha en vit, vacker klänning! och självklart är det viktigaste att jag och killen jag gifter mej med älskar varandra.. och sen ska vi bjuda massa vänner och släkt, och ha det chill ;) vet inte vad mer jag ska skriva om det så det får räcka. /N

solsidan

kollar på solsidan och äter nu, har käkat en risifrutti, en macka och en banan , hehe, men hostan blir mycket bättre när jag äter, så jag vill äta typ hela tiden för hostan är så sjuuukt jobbig.. pappa kommer typ hem om en halvtimme, då blir det middag med. denna dagen blir min fettisdag ! hihi! men nu ska jag kolla klart på solsidan avsnittet, har laddat ner säsong två. bloggar efter middaagggen . /N

nellie dööör.

god morgon alla solstrålar! vill bara säga att jag mår PISS idag.. jag har lite feber, typ 38.0, och min hosta.. den går inte beskriva med ord.. HATAR DEEEEN! tar självmord snart, allvarligt, det är såhäääär sjukt jobbigt! ska ta och äta lite frukost, då brukar det bli lite bättre.

men jag orkar inte blogga mer just nu, hörs seen ! /N

käk.

hej, skall käka snart, men jag bloggar innan. har verkligen pluggat gärnet nu, tråkigt .. har ängå lite kvar som jag skall göra efter maten. lägger mej tidigt idag med, för jag är jättetrött. men jag skall nog till skolan imon. och sen rida Ninni efter skolan. får se om vi hörs mer ikväll, annars hörs vi imon, C ya! /N

Proooooooov

Heeeeej igen.
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN MOOOOOBIL HAR KOMMIIIIIT!!!! :DDDDD YAAY, fast tar inte med den till matchen.. :)
 så här ser V 13 ut för mig
Måndag: -
Tisdag: PROOOV
Onsdag: PROOOV
Torsdag: PROOOV
Fredag: Spanska glosor
Lördag: MATCH!
Söndag: SOOOOVA
Helvete.. Hatar prov! Jag vet att hata är ett starkt ord, men seriöst, Hatar det... För jag får alltid så himla dåååååligt..xd <3 Börjar nog med Hiss/Diss imon eller något, ska dra till Värnamo snart!  Slänger in några bilder ;)
/Otilia





Nästa --> Match, värnamo

Match i värnamo strax, ska äta snabbt och sen åker vi! Helt ok dag i skolan också, jag veeeet att ni bryr er...!
Åt Calippo solero shots innan!<3 
/Otilia

Plugg x1000..

hej, sitter och pluggar nu, har massa o ta igen nu när jag har varit hemma i tre dagar.. tråkiiigt! matte, so, engelska, svenska o franska.. suck.. undrar vad otilia håller hus idag.. menmen! jag vet inte om jag kan blogga så jättemycket ikväll, så jag gör ett tidsinställt inlägg, storbloggerska som jag är ;) men vi hörs ikväll då! /N


Hiss/Diss

Börjar med hissen:


vill haaaa!



Dissen:

me haate..  ( bild från google )



Dag 8 ~ En bild på ett ställe jag vart på

Halmstad, i underbara frösakull!!! älskar det stället åsså, det går inte beskriva med ord<3




 så små vi va..

vaaaaam

asså jag tror jag dööööööööööööör så varm är jag! går och ställer mej i kylen när jag bloggat klart, ler* hhaha, men 20 dagar och hiss/diss kommer om en stund, håll utkik! /N

nyvaken!

vaknade precis, såååå skönt att soova! pappa borde komma hem snart med, så vi kan ätaa. har också gjort lite svenska. i eftermiddag kommer jag få plugga hela tiden, matte, so och engelska.. tråk! jag uppdaterar mer senare, puss! /N

suck.

måste va hemma idag med för jag hade lite feber.. vill inteeee! såhäääääär tråkigt äre..
gick upp vid sju för jag skulle ringa moa oså, men jag ska försöka sova lite till när jag bloggat klart. men att jag är sjuk betyder också att jag kan blogga mer, kul för er då! det är nåt cp-program på tv:n nu, handlar om kiss, bajs och en bloddroppe(?) men nu ska jag försöka sova lite, bloggar igen när jag vaknar. /N


21.33

hej! jag har inget kul att blogga om, förutom 20 dagar, men det kanske kommer senare. så jag tänkte lägga ut bilder ist, so here is a little bildbomb! /N


Göteborg horse show!





Sommar, GE MEEEJ!





Friennddddsss!


 aaas gammal bild på mej och mosen xd



maat

har kollat på ponnyakuten nyss, loveit. kul när PA1 och PA2 var där i stallet ^^ har inget att blogga om förutom att , - jag ska äta nu - jag bloggar mer när jag ätit klart - och jag har hittat en suuuperfin häst som jag vill ha, länkar den sen. haha. men vi hörs sen då! /N


Kina maaaaaaat..

Åt nyss kina mat, inte direkt min favorit.. :p Imon har vi borta match mot Värnamo föressten, Typ 2 timmar efter skolan! <3 Hihi, tagga!! Ska snart stänga av datorn och glo på tvn, Såg nu att man kunde välja vilken kategori man ville lägga in sitt inlägg i.... xd Lite efter hahah.... :p 
/Otilia


hemkommen.

hej! kom precis hem från stallet, men jag red inte, vädret sög -.- farmor hämtade mej och när vi kom hem till vitsippsvägen så gick vi en runda med elliot och mollie. spöregn hela tiden typ.. ska duscha nu, sen tänkte jag börja på en ny header! får se hur det går.. men nu väntar the doosch! bloggar mer sen. pöss, /N


Handboll på tvn ;*

Tittar på handboll nu, Sävehof mot Köpenhamn :)<3 Köpenhamn leder med 19-29 :// Handboll är livet! <3  
 /Otilia

 Mitt fiiina ugglehalsband som jag fått av Nellsan <3

i stallet.

hej! är i stallet just nu, ska snart rida ut en sväng med ninni busen :) blir nog antingen en runda i skogen eller lite dressyr på ängarna/paddocken. men nu ska jag hämta henne, C ya! /N

Kommer blogga meeeeeeeer!

JAO, när jag får min  nya mobil så kan jag ju blogga via den? Då blir det lite oftare, ifall det finns en app med blogg.se då :)<3   Heeeeeh, den kommer kanske imon eller på Tisdag! ;)
Blir att fika nu med Farmor och familjen ;)
/Otilia


Dagens outfit


/Otilia

stallet snart

hej! sitter här själv just nu för ''H'' har åkt hem. jag kommer få typ världens tråkigaste eftermiddag, förutom att jag ska till stallet o rida då! ska sköta om och rida ''N'' åt Sara för dom är i gbg. ska nog rida lite i paddocken om den är fin, annars ängarna.

ska gå ut med elliot när jag bloggat klart, sen åker jag till stallet direkt. i eftermiddag/kväll har jag absolut inget att göra, mamma o pappa kommer hem sent för att dom är i stugan med.. jag kanske frågar om någon vill kolla på en film eller något. men nu väntar pelliot på mej ! hörs senare ikväll/eftermiddag! /N

middag

hej! ville bara höra av mej lite snabbt. jag och ''H'' har typ varit lite lata hela förmiddagen nu, och inte gjort ett skit.. men nu ska vi typ äta, gött. är jättehungryyy. bloggar mer i eftermiddag innan stallet.

och btw, Hannah B frågade igår om jag ville ha en blogg tsm med henne och någon som hette Linn. vet inte om jag ska säga ja, jag har lixom denna bloggen.. men jag ääälskar att ha bloggar så jag säger nog ja.. :3 men jag loovar att jag inte kommer svika alla er som läser denna bloggen! den kommer alltid i första hand! i promise! /N

20 Dagar?

Ska man börja med 20 dagar eller vad tycker ni?
Snart ska jag och titta på Stinas match med Ebba :) <3 Imon kommer kanske min nya mobiiiiil!! :D
Ni Har blivit gaaanska bra på att kommentera nu :) Fortsätt så!
/Otilia


morniiiingg

jag och hanna, vaknade för typ 30 minuter sen. och satte på datan ^^ vi gick och la oss 1.30 igår.. :p men det var för att hon var trött, jag var pigg ;) idag ska vi nog bara va hemma oså, sen sticker jag till stallet i eftermiddag, har Ninni plutt :') bloggar mer senare! /N


Bad update :/

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering i eftermiddag.. men hanniis har varit här. Vi har inte gjort något spc, bara chillat. Men nu ska vi gå! /n


Besöksrekord-111!

Nellie hade missat att vi hade fått 111 besökare den 28/1 , tror jag det var :D Tack Alla! :D :D :D :D <3
/Otilia

ZONLÄGER!

Hellu, hellu! Varit i jpg heeela dagen på zonläger! Skit kul att få spela handboll med dom som igentligen är våra motståndare :) Kom nyss hem, ikväll blir det Gladiatorerna, om det fortfarande går? Aa, men käkar godis nu!
Föressten, ni som inte vet vad zonläger betyder, det betyder typ uttagning till ett "bättre" och "större" lag, det laget vi var o skulle aa, vilja spela med var Smålandslaget ;)
/Otilia

 Dagens "Handbolls överdragskläder"

 Mitt godis! ;*

 Ludde <3




Dag 7 ~ En bild på mig idag och vad jag har/hade på mig

Asså jag ska ju till stallet efter middagen så jag behöver ju inte precis gå upp och sminka och fixa mej.. men jag var nyss uppe klädde på mej lite kläder och tog en bild så det får duga ^^ /N

P.S det svarta som jag målat döljer mitt stökiga rum.. xD haha! 

 


true friendship never ends!

god morgon alla sötnosar! :) eller man kanske ska säga god middag/hej.. klockan är ändå 11.10.. ^^ men jag vaknade faktiskt 10.00 ! tidiiiiigt :O läste typ till 10.30 sen satte jag mej här :) ska fixa frukost med, har inte ätit än xD

jag brukar ju alltid skriva, idag ska jag... och det tycker jag själv är lite tråkigt, så jag skriver kortfattat med punkter vad jag ska göra, och sen gör jag ett roligare inlägg, typ hiss/diss, inspo, 20 dagar, osv. :) so, here's my day!

* äta frukost / middag
* stallet
* chilla ^^
* kaaanske sova över med hannis, ifall hon vill. annars inget.. :/

/N

 HAHA !

 we ruule!

 

 

Jag vill bara säga att jag älskar dej min tokiga, gulliga, spralliga, roliga, söta, snygga, underbara lilla mask-tomtenisse! vill aldrig förlora dej <3


pan-pizzaaa



Hej! käkar pizza och kollar på family guy nu :) chill! mamma är på väg hem så hon kommer snart. vi kollar kanske på en film eller något. och käkar godis ofc ;) nu kom hon, hörs imon! /N


Besöksrekord ~ 64 !

fortsätt så alla underbara läsare :D we love uu ! / Nellie & Otilia

nästa - duschen

kollade precis klart på ett simpsons avsnitt. mamma, pappa och alfred åkte för typ 30 minuter sen. nu ska jag duscha, är verkligen sjuuuukt varm, ska bli grymt skönt att ta en kall dusch och sen ta på sej myskläder. sen ska jag käka billys panpizzaaa :D gött! uppdaterar mer senare ikväll. /N

bajs.

febern har stigit till 38.5, så jag följer nog inte med till farmor. ännu en suuuuper rolig kväll i soffan.. yes! den perfekta fredagkvällen ever. -.- fml.

Beställd!

Beställt en ny mobil nu! Helt ok, skulle blivit en Iphone, men den var för dyyyr, så det blev en Samsung galaxy W
/Otilia


Random Bilder! :)

Dagens!



 

Åh! Min dator laggar, blev inte fler bilder nu...

JÄVLAR!

FYYFFFFAAAAN va Nellie är på hugget, hon har ju bloggat döööö mycket!! Jag har inte bloggat igår för jag hann faktiskt inte.. Var på studiebesök med några i klassen på Rapid.. Något företag i Hestra :)Sen tittade vi också på en film som hette "Hipp Hipp Hora" Sooorglig!! :'( <3 Sen på kvällen så var jag och tittade på A-lags träningen och 96 tjejernas match, dom vann ;)
Idag är det FREDAG! och jag ska chilla, äter morotskaka nu :3  Kan inte blogga imon för jag ska på Zonläger i Jpg, uttagning till smålandslaget i handboll <3
Funkade inte att ladda upp bilder ://
/Otilia


INSPO













GLAAASS



ska nu öppna min goda glaaaass! yummyyy! har typ världeeens tråkigaste nu.. har INGET att göra.. jag mamma och alfred ska typ äta semlor nu, mums! ^^ vid halv sju ska vi till farmor, jag ska följa med, fast jag kanske inte stannar så länge, för jag är inte heeelt frisk. men jag har ingen feber iallafall. Har pratat med otilia med, hon kunde inte blogga igår, men jag tror hon bloggar idag :) /N


Dag 7 - Mitt favoritsmycke och varför.

Jag har två smycken som jag typ använder mest,

det första är ett halsband, som är lite halvlångt med en uggla på. det är jättegulligt tycker jag :') brukar använda det ganska mycket. köpte det på Ur&Penn i gbg :D

det andra är ett par öronhängen med fjädrar. fjädrarna är svarta o vita, och är ganska långa. använder också dessa ganska mycket. :) köpte dem i gbg med, typ på glitter eller något. /N

  mitt så kallade '' ugglehalsband '' xD

 fjäderöronhängena ^^


Köttbullar och Makaroner

ska äta naoo :) uppdaterar senare med 20 dagar. /N

god morgon!

vaknade egentligen typ vid 10, men jag låg och läste ganska länge ^^ min bok är suuperbra! (y)

har iallafall ingen feber nu, 37.6. eller det är väl typ gränsfall :P men jag har lite huvudvärk, särskilt när jag har suttit eller luggit ner och sen reser mej upp, då gör det skitont i huvudet :S och jag har typ världens hosta..

får se om jag kan följa med till farmor ikväll, ifall jag inte har någon feber på hela dan oså, kanske jag kan följa med en liten stund och träffa dem :) det hoppas jag iallafall!

nu ska jag käka frukost, sen kolla på en film eller läsa. hörs senare babes! /n


chillar - på soffan

ja, rubriken beskriver vad jag gör just nu ^.^  mamma håller på att göra pyttipanna som vi ska käka sen. mums! är grymt trött nu, febern har stigit till 39.. orkar inte blogga mer nu, hörs imon, kaanske ikväll, om jag orkar. /n

kladdkakaaa!

alfred är lite extra snäll mot mej nu när jag är sjuk, så han bakar en kladdkaka just nu :D smoothie har han med gjort. chill o va sjuk ibland, jag borde va det lite oftare.. ^^ du är för gullig bror min ! <3 uppdaterar mer senare. /n


kladdiiiss! <33


 <-- smoothie, yummy!

redigerade bilder!

har redigerat lite bilder på picnik, de ska ju stänga ner den 19 april :'( kommentera jättegärna vilken ni tycker blev finast! /n










38.4

har 38.4 graders feber nu, så det har gått ner lite :-) vill va frisk imon för vi ska till farmor på kvällen, för ann-louise kommer ( min faster ) . det gör ju inte så mycket ifall man är hemma 1 dag eller 2 från skolan iaf ;D bara skönt faktiskt tycker jag, men inte så kul att va sjuk´.. :(

käkade med mamma och pappa innan, sen kollade jag på house. :) nu har jag typ inget att göra.. trååååk! kanske ser någon mer film, får se. C ya later. /n

I'M BACK!

hej! tänkte börja blogga igen nu :) jag vet att jag sa slutet av denna veckan, men jag har två anledningar!:

* Är inte i skolan för jag ligger hemma med 39 graders feber.. :/
* Jag har saknat bloggen så mycket :')

så jag har inte så mycket att göra nu på dagarna, och då ville jag blogga lite :D tror nästan att jag är hemma från skolan imon med, har ju lixom 39 grader nu.. ^^

men nu ska jag se en film tror jag, hörs senare idag! /n

 mobba inte bilden .. :$

.

Varit i skolan nu, strax barngympa och sen chilla och köpa calippo solero shots! <3
/Otilia

oredigerad


Trrrrräning!

Var nyss på träning, Helt OK! ;)  Ska titta på tv nu! Blev ett litet inlägg nu.. :)
Såg att Nellie skulle ta en bloggpaus.. :(<3 Hah, jag har ju inte heller något intressant att skriva ooooom! :(<3
/Otilia

Vårtecken!<3

 Sötnosen Ludde :)

Tiiiisdag!

Älskar tisdagar! <3 Först en kort skoldag med hemkunskap sist, inte för att hemkunskap är roligt då men det är gott att äta, idag var det inte särskillt gott iaf.. Skolhandboll efter, vi tränade underarms-skott o Jiotta var med och tittade :)<3 Kom hem för en halv timme sen ungefäär :) Nuuuu skiner solen <3 jättevarmt!
/Otilia

 
dagens :)

tar en kort bloggpaus! :/

hej! känner att jag har tappat lusten att blogga lite faktiskt, så jag tror att jag tar en kort bloggpaus. :( men vi kan väl säga att jag kommer tillbaka någon gång i slutet av denna veckan? :) när jag inte har blogglust så blir det att inläggen blir tråkiga, och jag bloggar inte lika ofta. så nu har jag bestämt mej för en bloggpaus. :) see ya! /N

Inte bloggat på hela dagen! :o

Hej! Inte hunnit att blogga ett skit sedan igår innan jag åkte till Jpg!  Nu har jag iaf tid till det ;)  Jo vi spelade match mot Cyrus, Vann med 31-15! :D
 hihi 96:orna som vi sammåkte med, deras match blev 20-20.. :( <3 Dom ledde först med 1 mål, sen när det var 4 sekunder kvar fick dom andra straff.. o jaa, dom satte den :/<3
Kom hem vid halv tio! I bussen så lyssnade vi på massa musik.. HAHA :D<3
Idag, Måndag, Så har jag varit i skolan, helt okej faktiskt.. :) Fick skynda mig hem, vi tog sprutor för sjukdommar som finns i egypten, Kom försent till träningen tack vare det.. :/ <3 Men kom snabbt igång o var med ;) <3 Nyss så var jag och tittade lite på A-lags träningen ;) <3
Imorgon är det tisdag! Älskar tisdagar! Vi går bara i skolan till kl fem över halv två då :) Annars går vi ALLTID till kl halv fyra.. :p <3 Nu ska jag duscha en snabbis sen så blir det Tvmyys! ;D <3
/Otilia

Dagens, Ja jag vet att jag har en smutsig spegel.. hihi

 Bläää för svansen.. :( <3

Nästa stopp ---> Jönköping!

Drar till Jönköping strax! A-lags match idag också, men den missar vi :'( Ville se den, det är deras sista för säsongen..:( <3 Bloggar inte mer ikväll, Allt kommer imon efter skolan ;) <3
/Otilia

Åt pizza igår till Melodifestivalen :)

Grattis Loréen!

Nu är inte Nellie glad, för hon gillade visst inte Loréen.. HAHHA <3 Tyckte att hon var bra iaf ;)
Idag ska vi tagga match, i Jönköping mot Cyrus! :) Vi vinner helt klart! På vägen hem stannar vi på mc donalds också! Mumsigt! ;) <3
Igår var jag och tittade på damlags matchen och dom vann med typ 24 mål! Så nu så kommer dom att spela i division 1! :o <3
Har ju fått min systemkamera nu, en Sony a290 :D <3 Här kommer lite bilder som jag har tagit med den ;)
/Otilia

 Oredigerad :)


 Dagens!


 Tycker denna bilden är söööt :3

 

 Byxor som jag fick igååår :)

Ludde <3

 Sally, <3

14.52

Klockan är 14.52 nu,  Åt nyss Makaroner o korv! hihi, Imon eller ikväll lägger jag ut några bilde jag tagit med min systemkamera :3 Om ni vill se? Hah.. <3 Sen ska jag tiill Ebba och sen drar vi till matchen o tittar, HEJA ASK! Sitter vid facebook nu och så.. Vi får se om  jag hinner blogga ikväll innan melodifestivalen FINALEN! Tycker att David Lindgren, Loréen eller Danny ska vinna ;) Dom som ska komma sist är iaf Björn Ranelid och Torsten Flinck... 
/Otilia


hello

kajsa och sara åkte nyss hem, så nu sitter jag och elliot här helt ensamma ^^
men vi har haft jättekul, igår kollade vi på en film som hette perfect runaway, den var superbra! fast kajsa och sara somnade hela tiden, så i vissa delar av filmen satt jag där helt 4-ever alone xD

haha, när den var slut gick vi o la oss, typ halv två, och jag skulle upp halv åtta och åka till stallet imon???!!! :O haah, så jag var sjukt trött idag på morgonen... :/ men sara vaknade också, så vi pratade lite, o då blev jag piggare ;) kom hem från stallet, vi käkade och gjorde typ ingenting. sen åkte de hem.. :(

men nu ska jag käka, hörs i eftermiddag! /N

 sweet ;')

 haha, trött tjej ;)

 Kajsa testar en av mina mascaror^^

Damlagsmatch- 16.30

Hej!
Idag skulle vi igentligen ha match imot Värnamo, Men den matchen blev inställd, Så vårt lag tittar på Damlaget istället :) Mamma och Stina har åkt till Aneby till min moster :) Så jag är ensam hemma med Ludde :)<3 Jo vi fick snöööö här i torsdags! Fast nu är den redan borta igen! ;)
/Otilia

HIHIHIHI, GILLAR ATT REDIGERAAAA

sara & kajsa is heeere!

hej! sara följde med mej och kajsa hem hit efter KU, så hon ska med sova här :D kvällen kommer bli awsome<3
på KU så var det spelkväll, man kunde sjunga singstar, spela guitar hero och fotbolls/ishockey spel. Jag och sara gjorde samma saker, vi sjöng singstar mest, och spelade lite guitar hero :D det var superkul!

nu sitter vi här och ska kolla på film, hörs imon sötnosar! /N

.

 

Tittade nyss på A-lags träningen med Jessica, Ebba och Jiotta :)
Nu sitter jag och fryser! :/ <3 Men om 4 veckor är jag i varma egypten! <3 hihi , Ska äta äppelpaj! MUMS!
/Otilia


Med kajsa ^^

Hej! sitter med kajsa på mitt rum just nu, vi gör inget speciellt, typ tar lite kort, snackar osv. ^^
skolan idag var ok. gillar fredagar.

efter skolan var ju jag, kajsa och emelie på bilbioteket och pluggade. sen när jag och kajsa kom hem gick vi upp på mitt rum. och nu ska vi till KU om typ en timme eller något. nice! spelkväll blir det. har faktiskt ingen aning om det är typ ps3 osånt, eller om det är sällskapsspel.. xd, men det får vi se.. :) men nu ska vi dra, ses sötnosar! /N

 haha

håltimme.

hej! sitter på nöjet med sara, emelie och kajsa. vi har håltimme till 13.00. då har vi svenska.. :/ i eftermiddag går jag, kajsa och emelie till biblioteket och pluggar.. ^^ sen blir det myskväll med kajsaa! :) och KU förstås ! (y) har typ inget mer o skriva såå, hejdå! :) /N

.

                              

Hej! som ni kanske har sett så skrev jag 20 dagar innan, ville bara säga kort vad jag har gjort idag. ingen bryr sej, men ändå ! xD

skolan var ganska soft, fast vi slutade sent.. :/ efter skolan hade jag utvecklingssamtal, sen stack jag ut till stallet.

och ikväll har jag städat rummet, pluggat, käkat, duschat, och sitter här nu :P

imon ska jag och kajsa edenborg sova över här :D taggaaa!! <3
efter skolan går jag o kajsa till biblioteket och hjälper emelie att plugga till matteprovet ;) när vi är klara går vi hem hit en stund, och sen KU vid sju ! :D spelkväll blire<3

men nu ska jag gå, CYA ! /N



Dag 6 - Vad jag skulle göra om jag vann en miljon.

om jag vann en miljon så vet jag inte exakt vad jag skulle göra, skulle väl dela med mej oså, men

det första jag skulle köpa är nog en häst :D eller, skulle ännu hellre vilja köpa en gård som jag

( och familjen då ) kunde flytta till, och så skulle jag bygga ett stall, ridhus, paddock, hagar osv :D

och sen köpa alla djuren, maassa hästar, lite får, dom är så söta ^^ och hundar ofc. men, drömma

får man ju ;D


Hemma från skolan :)



Asså, jag har aldrig något intressant att skriva om, :( <3 Men idag är det den nationella kvinnodagen, eller det skriver alla på facebook.. cx <3
Hade klädsim idag i skolan, gick bra, och innan det hade vi lunch och det var tacos, vi sjönk ju typ! HAHAH <3
Torsdag, och har inte någonting planeraat! :D<3  Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN!
/Otilia


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag vill sjuuukt gärna ha en egen ponny just nu! men ifall jag ska få någon, så får jag nog vänta tills typ, ja, efter sommaren iallfall.. :( men det är sååå lååångt kvaar! brukar va inne och kolla på http://hastnet.se, har hittat ganska många fina d-ponnies, har tillochmed mejlat på några ;D hihi! 

och sen vill jag gärna ha en iphone 4/4s med ^^  men helst en ponny!!! :D  


btw!

kom på att jag inte har skrivit 20 dagar på typ, 1 månad ^^ dag 5 kommer i ett inlägg om en halvtimme typ, måste gå ut med elliot. här är listan över dagarna med! : /N

Dag 1 – 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 7 – Mitt favoritsmycke och varför.
Dag 8 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 10 – Mitt drömbröllop.
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 12 – Min favorithögtid
Dag 13 – Innehållet i min väska.
Dag 14 – Hiss och Diss.
Dag 15 – Vad jag åt idag.
Dag 16 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 17 – Min favorit film.
Dag 18 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 19 – En låt som får mig att gråta - och varför.
Dag 20 – Mitt favoritprogram – och varför.

wednesdayy (y)

hej! sitter med familjen/släkten och chillar/pratar, vi har käkat gott också, potatisklyftor och kyckliiiiiingg! MUMMA! 
noppade ögonbrynen hos monica efter skolan, gjorde ganska ont i början.. :/ men sen vande man sej lite..:P färgade dem lite också. blev jättenöjd :) innan höll jag typ på att få turk ögonbryn eller nåt.. xD HHaha

var på innebandyn från halv sju till halv åtta, sen var jag tvungen att gå hem då. :(( menmen! har iallafall inga läxor till imon, CHIIIIIILL! när alla gått hem och alfred gått o lagt sej ska jag och mamma kanske se ett house avsnitt elr ngt, ifall hon vill se, jag ska iaf det ;) håller också på att ladda in lite bilder från systemisen.
men nu ska jag gå! /N

 HIHI! ;*

 love this picturee! moa och indra på bild, redigerad i picasa, by me :)

Hata Onsdagar!

Som rubriken lyder, HATA ONSDAGAR!

Var på barngympan innan med Ebba, <3 Sen när jag kom hem kom Jessíca och frågade om vi skulle gå ut, och det gjorde vi! :) Kom nyss hem typ, det blir att chilla resten nav kvällen! CALIPPO SOLERO SHOTS HAR KOMMIT TILLBAKA!!!! WOOOOHOOOOOO!!!!!!! :D <3
/Otilia

 
MUUUUMS


House

god kväll! ^^ kollade nyss klart på house avsnittet på 4:an, :( älskar house! det borde typ gå tre/fyra ggr i veckan ;D haha!

var i stallet efter skolan, red ''N'' i paddocken. gick jättebra! hon var lite,, typ stel i början, men när jag jobbat lite med henne blev hon jättefin och gick ner i form tillomed :) är jättenöjd med henne <3
när jag kom hem duschade jag, åt, och övade lite engelska gloser. sen gick jag ut med elliot en runda, och sen house då :P 
 
imon efter school ska jag noppa mina fula feta ögonbryn xD haha, hos mammas kompis, hon har typ ett ställe där man kan få behandlingar, massage, köpa massa olika produkter, osvosv.. ska va där vid tre, får se vad jag hittar på innan det, stannar nog kvar på skolan tror jag, sara och kajsa ska nog va kvar till tre för de har läx/språk hjälp då. :)
men nu ska jag ladda in lite bilder, pözzz! /n


Hemma från träningen :)

Hemma från träningen nu, Duschade nyss och var ute med Ludddddddde <3 Nu ska jag titta på tv, sen ska jag såååååååvaaaa... Ja , det var till för att det skulle vara ett å i sova.. xd <3 Har lite nya bilder nu :) <3 hihi slänger in några :3 LITE RAAAAAAANDOM!!!!! :DDD <3
/Otilia

 
Domino "torn"

 ASK 72 HIHIHIHIHIIIIII

 A picture,,,,<3

 BLOOOOOOOMMA

 o helvete va ful.. bjuuder


SKOLHANDBOLL NYSS!

Hej! Hade skolhandboll nyss, bara jag, jessica och denis däääär. som vanligt! hah,
Idag på hemkunskapen så gjorde vi äppelpaj med vaniljsåååååååås! <3 Gott, men min och Carls vaniljsås blev misslyckad... HAHA!  Imon ska vi ta spruuuuuuuta tills vi åker till Egypten :( <3 Snart är det träning också, <3 
 /Otilia

skolan-check!

kom nyss hem från skolan, slutade tidigt. hade So sista timmen, läxförhör.. :/
ska ut till stallet med moa nu, rider ''N'' lite i paddocken/ängarna. ikväll blir det house! :) see you later bitches! ;* /N


plugga vare ja.. ;*

hej! lyssnar på musik och bloggar just nu, ska göra läxorna, men jag gjorde dem lite innan detta o ska göra lite mer efter.. hehe ^^

stallet efter skolan idag, var ute o gick på ängarna med B. kom hem, duschade och käkade. o nu sitter ja här. 

kollar lite hästannonser på http://hastnet.se också, har hittat några fina ponnisar, vill köpa dem allihopa! :( tänkte att det skulle va kul att hyra en sommarhäst ett tag i sommar, men jag tror att jag rider B & N denna sommaren, och sen kanske jag hittar nån fin ponniii till hösten, who know's? :') that's my plan for this summer! och jag kommer SJÄLVKLART va i halmstad så mycket jag kan också, kan ju inte dissa mina babes shaled o achmed ;'D hihi!

men jag tror att jag typ ska ha B&N en vecka, sen va i stugan en vecka eller ngt, asså typ dela upp det lite så, för jag känner inte riktigt för att va i ss två dagar, i halmstad tre, osv. :) vill ju också kunna träffa mina underbara kompisar i ss/burseryd oså med! t.ex. Sara Z, vi är ju endå gifta ;)<33 men hon följer väl kanske med t h-stad i sommar nån gång. Men! nu ska jag plugga lite, hörs! /n

 Jag o grannens gulliga barnbarn anna ;) jag bjuder verkligen på mej själv här.. ^^ ser heelt drogad ut typ xd

 HAHA !

 Digga! (y) xD

 jag, otilia o moa :D

 Me, otilia & elliot pelliot! :)

 oops, inte roterad :$ shit the same!

Inte bloggat idag :(

Heej! Igår vann vi matchen med 22-17 :) , A-laget spelade borta, Dom förlorade med 26-14! :oo <3 Staaaaaaackarna! Sålde mina sista lotter igår också! Idag var jag i skolan igen, det är ju måndag! Efter skolan hängde jag med Ebba hem, Vi åt lite och bytte om till tråningskläder, Sen gick vi typ direkt på träningen, som börjar 1 timme efter att skolan har slutat :o <3  Innan när jag kom hem så hade pappa köpt pizza! <3 Mums! <3 Imon är det TISDAG det betyder skola, skolhandboll och träning ;) <3 I förrgår var det melodifestivalen, andra chansen, TORSTEN  gick vidare istället för Sean! :( <3 Torsten sööög ju! "ÅÅÅÅH JAG REEEEEEEESER MIG IGEN, ÅÅÅH JAG RESER MIG IGEN, JAG SER IN I DINA SVARTA ÖGON...... osv" Fan i mej vad dålig, har han hackat upp sig? Men förlåt ni som gillade honom nu, menade inget illa, ville baara att Sean Den Förste Banan skulle vidare.. <3 OM 1 MÅNAD ÄR JAG I EGYPTEN!!! :DD
/Otilia 

 Redigerad bild, Kanske inte så bra kvalite, men men<3

wallander !

sitter och tittar på wallander och letar förklaringar till so-orden just nu, har redan sett det avsnittet så jag kanske inte ser hela. men idag var jag och fanny på isaberg!! :D det var jättekul, jag hade med min snowboard och åkte det hela dan, fanny åkte snowboard halva och skidor halva. kul! orkar inte blogga mer, förlåt! men vi hörs imorgon! puuuusss! /nellie

 ..


Tagga Match!

Taaaaaaaggga match mot eksjö!
Skulle ut och sälja dom sista ASK-lotterna med Ebba, men hon svarar inte på mobilen eller hemtelefonen :( <3
Ska vara i sporthallen om 45 min, Igår sålde jag och Jessica lotter, sålde 3 st, dom kostar 50 späääänn! Tycker jag är dyrt :( <3 Men dom som är äldre säljer lotter för 250 kr styck.. :o <3 Igår hade stina sitt kalas! Det började brinna på bordet! :o Men mamma hann släcka det med päronläsk eller något :o <3 Lääääskligt hihi :)
/Otilia

:)

hej! jag och fanny kom nyss hem från stallet, vi mockade lite osånt, sen red vi min fina beeeeacon<3 vi cyklade ut med elliot, så han var också med hela tiden. vädret var verkligen super! om typ en timme ska jag, mamma, pappa och alfred till ebba björn och hennes familj, så jag håller på o fixar mej nu. fanny ska göra något med mitt hår too :p men jag hinner inte blogga mer, hörs imon! och btw, imon ska jag och fanny till isaberg!! :D kram! /nellie

makaroner, köttbullar och skräckfilm ^^



hej! jag och fannsan sitter och äter middag nu, makaroner och köttbullar blev det :) göttans! (y) o samtidigt kollar vi på paranormal activity 1, jag har sett den, men inte fanny, scaryyy! ;) men nu ska vi käka klart, sen sticker vi ut till stallet och rider :D ikväll ska vi till ebba också, tagga! men nu ska vi käka upp, puss! /nellie


Vaknade nyyyyyss..

Hej, vaknade nyss ur min skönhetssömn.. xd <3 Har lust att spela handboooolll! Men imon har vi hemma match mot Eksjö :) <3
Idag ska jag sälja ASK-lotter med Jessica! Har 8 st kvar och dom kostar 50 kr och ska senast vara inlämnade den 7 Mars! :oo <3
Ikväll ska Stina ha kalas... :/

Ikväll ska man heja på Sean banan! :D
Låt texten <3

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin

Jag kom från ett land,
bestod av skägg och sand,
lämnade min mattaffär,
vikingland nu är jag här,

Tjejer till höger, oh ah,
tjejer till vänster, oh ah,
togs emot öppen arm,
tullen tömde hela tarm,

Hemma fanns ingenting,
nu ser jag bara string,
blir glad i min dingding,
här vill jag vara king,

Kom shejka med shejken,
kom alla nu jalla,
kom dinga med dingen,
kom kinga med kingen,

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Här finns det blingbling,
schampoo och surströmming,
slottet är min lägenhet,
fjärde hand och ingen vet,

Granar till höger, oh ah,
granar till vänster, oh ah,
hemma bra, borta bäst,
slipper ha skottsäker väst,

Är det en eller ett,
fett och etikett,
är det av eller på,
va fan ska skåpet stå,

Kom shejka med shejken,
kom alla nu jalla,
kom dinga med dingen,
kom kinga med kingen,

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Köttbullar, jävvla bra!
Ikea, jävvla bra!
Carola, inte så bra,
Annars är de jävvla bra!

Abba, *** bra!
Svarttaxi, *** bra!
Skattverket, inte så bra,
Annars är det jävvla bra!

Carl den sexetonde Gustaf,
håll ett ögat på din tron,
för här kommer Kingen,
Sean den förste banan!

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Hela landet spinn,
när kingen glider in,
diggidingdingding,
här glider kingenin

Nu kan ni allt sjunga med ;)
/Otilia


fannniiii!

hej! jag och fanny sitter här och ska snart sova, vi är väldigt trötta efter mycket flumm xD vi bestämde ganska sent att vi skulle sova över, hanna var ju här till halv 8 - 8, sen gick jag och elliot ut o mötte fanny ute vid typ halv tio, och då sa vi att vi skulle sova över, eftersom vi ska va imon ;D men orkar verkligen inte blogga mer, hörs imon. /nellie

Hanna Petersson! :D

hej! sitter här med bästa hanna ! :D vi gör inget spc just nu.. :p<3

men ja, skolan idag var ganska okej, fredagar är ganska chill tycker jag, förutom franskan, det suger.. ^^ men håltimmen äger sönder! ;D efter skolan så skyndade jag mej hem, sen cyklade jag och elliot till ica och mötte hanna där :) then we cyklade to my plaaace xD först var vi inne och , sen gick vi ut och hoppade lite med elliot, han hoppade superhögt! I reeeeeally mean it! :o, sen var vi inne och kollade på lite hästar på datan osvosv, :P sen var hon tvungen att åka hem :( men vi har haft kul iaf!! :D älskar dej hanna, vi måste verkligen va oftare!!!! <3333333333

vi hörs lite senare, ha en bra kväll! /nellie

 bästaste syster! <3

yooohoooo!

KÖPT EN SYSTEMKAMERA! :D <3
Var nyss i skolan, tänkte titta på A-lags träningen med Ebba, Jiotta och Jessica innan men den började kl fyra och det var en halv timme kvar så vi orkade inte vänta.. xd <3 HIHI IDAG ÄR DET FREDAAAAAAAG! :D hääärligt med helg! <3 Bara en månad kvar tills vi åker till egypten! ;) <3 Har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, ikväll ska jag iallfall titta på "the voice sverige" <3 
/ Otilia 

22:31 - Torsdag

hej! ska snart gå och lägga mej, är väldigt trött :/

var hos tandläkaren efter skolan, sen stallet direkt efter, red ninni på ängarna. gick bra, men hon var väldigt pigg, fast hon brukar va det , men aja! när jag kom hem fick jag duscha snabbt, sen sticka till farmor och fira henne med gooooood mat och tårta :D känner mej tjock .. :$ haha !

imon ska jag va med bästa Hanna Petersson!!! :D hennes blogg --> http://hannapetsson.blogg.se besök den!! vi kommer ha jättekul som vanligt! 

men nu måste jag sticka, vi hörs imon! /nellie  

Varit med Jessica! <3

Hellu, Varit med Jessica nu :D <3 Vi var först på hemköp o köpte lite godis :3 Träffade Amela ocksåå , men hon skulle till Amina. Jag och Jessica gick och kollade på A-lagets träning ;$ <3 Så tittade vi på heeeela den :D<3
När mamma kommer hem från sin träning så ska vi beställa en tröja, med ASK-tryck och namn på :D<3 hihi!
Hade svenska prov idag! Gick bra tror jag :3 <3 
Är super duper hungrig nu så ska nog ta något att äta,<3
/Otilia

Lägger in lite gammla bilder :)

HAHAHHA ASG




Imooorgon är det Fredaaag!

Blir ett snabbt inlägg nu.. Ska snart ut och sälja ASK-lotter med Jessica <3
Ska titta lite på A-lags träningen också! :D <3 hihii <3 Imorogn är det äntligen fredag! <3 Och på lördag ska stina ha sitt kalas..
/Otilia


RSS 2.0