Tjaråå!

vaknade vid tio idag ungefär, chilllllll.... sorry att jag inte bloggade igår, men ''the oschmann family'' sov över här, och sen följde jag med dem hem där de åkte. så jag kunde inte blogga där. på eftermiddagen/kvällen så åkte vi lite i min vackra golfbil på pappas jobb! :') sen hade jag inte tid att blogga förutom klädbilderna. 

hade ni en bra påsk? det hade jag. 

 ''the oschmann family'' ( deras nya smeknamn, HAHA ) kom till oss vid 18.00 ungefär. vi var typ uppe och spelade på alla våra instrument haha, adde spelade på synthen, benny och alfred på trummorna, jag och ludde on da gitaaaaarr ^^ sen käkade vi lite food, göttigötti! sen kom typ isac och edde och knackade på våra fönster, och jag bara got to tell you this!!! :::

någon busringde till vår hemtelefon, pappa svarade, och då kollade vi upp numret på hitta.se, ( det var ett mobilnummer ) och det var isacs pappas mobil som typ isac och edde hade ringt från då! xd, sen sprang de ju runt vårt hus och knackade och så, sen öppnade vi dörren och då var de där, så frågade jag, har ni busringt hit från morgans mobil? ( isacs pappa ) de ba nä, den är hemma. sen gick de ut, och ställde sej utanför ett fönster, och då ringde jag till morgans mobil, och då tog isac upp den ur sin ficka och svarade xD HAHA, skrattade typ ihjäl mej, så himla ägd blev han den lilla skiten ^.^ men iallafall!

sen hängde vi med dem ut. vi gjorde typ inget, ganska tråk egentligen. så vi gick hem och chillade. xd, sen gick vår familj och ''the oschmann family'' till isac odom, o vi var där typ till 1. då gick vi hem och fikade. benny, alfred och adde typ gick och la sej vid 2 eller nåt, mammorna vid 3, jag och ludde vid halv 4, och papporna? de satt typ uppe hela natten , haha.

men jag har haft en toppenhelg, nirå ? kommentera! <3

nu ska jag fixa lite käk, hörs sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0